Hai la #webstockro 2017! Editia a X-a!


A mai ramas putin timp pana ne vedem la Webstock!

Evensys pregateste un eveniment-maraton de o zi care aduce in prim-plan tendintele din mediul digital si care premiaza cele mai inedite proiecte online din Romania!

Merg la Webstock de niste ani de zile, si de fiecare data m-am simtit bucuroasa ca am avut aceasta ocazie.  Atata informatiile cat si oamenii sunt acolo intr-o reteta pe care o gasesti rar intr-alta parte.

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim- plan ultimele tendinte din social media. Te asteptam sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

Daca doresti sa te inregistrezi pentru participarea la eveniment, ca blogger, companie sau pentru Wrbstock Awards, poti intra aici.

De asemenea poti face o propunere pentru personalitatea online a anului 2017, aici.

Iata definitia organizatorilor pentru cei nominalizati la aceasta distinctie: Persoane active in mediul online care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta activa in retelele sociale. Persoane care au creat comunitati sau sunt recunoscute ca voci importante in diverse domenii. Persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati.
Ne vedem cu drag acolo!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: