Hmmm, da, Explicatia nu e rea…

Am aflat asta azi, 😀 de la Pandutzu (apropo, la el gasiti si versurile), care e la curent cu chestiile astea muzicale si a avut un timing perfect.  Thanks, you black and white fuzzyness!

Mai ales ca asta explica cu varf si indesat…de ce azi implinim 2 ani de la casatorie. Minunata si jucausa si inteleapta si plina de dragoste casatorie.

Lasand insa gluma la o parte, scriam acum ceva vreme pe undeva urmatoarele:

doi ani impreuna

Nu suntem singuri in mijlocul furtunii acesteia numita viata.

Te iubesc, Razvan.  Si sa stii, ca din tot ce pot face eu mai bine, asta e dragostea. Imi iese. Si natural, si dulce si cu toata speranta, te iubesc. Pe tine. Si ma gandesc la ziua de maine. Si stiu ca nu te vei putea uita in ochii mei si sa nu doresti tot binele relatiei noastre. Mie. Noua. Si mai stiu ca dragostea noastra impletita in trei va fi puternica. Pentru ca te iubesc, ma iubesti, si mai e Cineva care ne iubeste.

Suntem intr-o nunta, in continuare! Si cumva, e mai mult decat clar ca am dreptate, nu? 🙂

 

Te iubesc, Razvan.

P.S. Pentru tine, in caz ca Taxi nu rezoneaza intru totul cu ideea din a doua jumatate a textului: http://youtu.be/WvREm7w4slk. 🙂

alaxandra

Owner la CloudBerries
Sunt pasionata de frumos, de internet si de comunitati. De tot ce inseamna Open Source. De animale. Detin doua pisici si un acvariu "mititel" de 130 l.

Sunt Managing Partner la cea mai faina agentie de WordPress Cloudberries, si impreuna cu sotul meu o crestem dintr-un start-up de webdesign in ceva ce va insemna managementul prezentei online pentru clienti super-faini. 🙂

Ultimele postari ale lui alaxandra (vezi toate)Care este parerea ta?