Himerele prietenilor mei

Mai exact ale unui singur prieten, sa-i spunem domnul X.

 

Domnul X. a terminat pictura, si a avut multe dificultati in a gasi o tema pentru lucrarea sa de licenta. Atat de multe dificultati incat in loc de una-doua lucrari, a facut…15. Au mai ramas 14, si sunt disponibile pentru agatat pe peretii caselor noastre.

Peretii mei sunt din beton armat, asa ca voi lua si eu unul  numai daca gasesc un curajos sa bata cuie in pereti cu ceva aparate profesioniste. 😀 Altfel mai rupem cateva burghie degeaba.

Imi plac toate. Voi ce spuneti de restul?

alaxandra

Owner la CloudBerries
Sunt pasionata de frumos, de internet si de comunitati. De tot ce inseamna Open Source. De animale. Detin doua pisici si un acvariu "mititel" de 130 l.

Sunt Managing Partner la cea mai faina agentie de WordPress Cloudberries, si impreuna cu sotul meu o crestem dintr-un start-up de webdesign in ceva ce va insemna managementul prezentei online pentru clienti super-faini. 🙂

Ultimele postari ale lui alaxandra (vezi toate)Un răspuns la “Himerele prietenilor mei”

  1. […] Habar nu am de ce ai vrea sa faci asa ceva! Sa-ti fie rusine! lucrari licenta pictura – Aici. cum sa transform un cont de facebook in pagina ? – Afli aici cum e cu profilele de facebook […]

Care este parerea ta?