Concurs: Castiga o instalare gratuita de tema WordPress

Update: Avem trei castigatoare. Tea, pentru ca de multicel i-am pus gand bun blogului eiOana, pentru ca – era sa zic merita, dar toate fetili merita o unda de rastafz  – chiar si pe blog; Oana deci, pentru ca mi-a placut tare mult articolul ei si tema actuala e…cazul sa plece pa-pa. 
Si Adinaa, care se cam chinuie cu tema actuala. Timpul investit de ea in blogul ei merita o incurajare si un zambet. 
Felicitari, scumpelor!

Sunt abonata la o multime de newslettere interesante, care imi dau saptamanal mii de idei colorate.
In seara asta, citind una-alta, din link in link, am ajuns la site-ul: .wpmultiverse.com.

 

Pentru ca mi-au placut mult, si pentru ca pun accentul pe eleganta si usurinta de citire, zic sa dau bucuria mai departe:

Ofer, pentru doua persoane, instalare si customizare gratuite pentru oricare din teleme de la wpmultiverse.com.
Atentie, „jurizarea” va fi subiectiva.  🙂

 

home-themes

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii in concurs?

Scrie pe blogul tau un articol, in care sa mentionezi (linkback) acest articol.

Scrie despre blogul tau, ce iti place la el, ce nu iti place. Ce doresti sa modifici, ce doresti sa pastrezi.
De asemenea, alege o tema, dintre cele free, de la wpmultiverse.

Voi alege doua bloguri, unde instalarea temelor va fi facuta de mine, si personalizarea va fi facuta in conformitate cu discutiile avute in prealabil.
Prim personalizare inteleg adaptarea temei la nevoile si structura blogului vostru, si consiliere in acest sens. Nu voi face modificari masive asupra designului, dar putem discuta culori, fonturi, widgeturi, etc.

Alte detalii: 
Va pot promite ca veti avea totul gata pana la finalul lunii Octombrie, in functie de timpul pe care il avem cu totii la dispozitie.

Inscrierile in concurs se pot face pana Luni, 29 Septembrie, ora 12.00 ora 18.30.  Castigatorii vor fi anuntati pe 3o Septembrie, aici pe blog.

 

Spor la scris si de-abia astept sa cunosc cu ocazia asta oameni noi!

P.S. Acest articol este scris din doua motive: 
Primul este acela ca nu am mai organizat niciodata un concurs, si ma tot gandeam care sa fie acela.
Al doilea e ca luna asta e un moment bun sa incepem un mic buzz in jurul Cloudberries.ro, micul start-up de care ma ocup impreuna cu sotul meu.

alaxandra

Owner la CloudBerries
Sunt pasionata de frumos, de internet si de comunitati. De tot ce inseamna Open Source. De animale. Detin doua pisici si un acvariu "mititel" de 130 l.

Sunt Managing Partner la cea mai faina agentie de WordPress Cloudberries, si impreuna cu sotul meu o crestem dintr-un start-up de webdesign in ceva ce va insemna managementul prezentei online pentru clienti super-faini. 🙂

Ultimele postari ale lui alaxandra (vezi toate)5 răspunsuri la “Concurs: Castiga o instalare gratuita de tema WordPress”

  1. O sa ma inscriu si eu pentru ca am maaaare nevoie de asta. Poate sansa imi va surade si strigatul meu de ajutor va gasi raspuns – stiu, poetica (aka patetica) exprimarea. 😀

  2. […] tot valul asta de frustrari, a aparut concursul organizat de Alexandra si tare as vrea sa ma ajutati scriindu-mi ce anume va place si vreti sa pastrez la blog si ce […]

  3. […] care stam 🙂 dar deocamdata sa vorbim despre locuinta mea virtuala, pentru care particip la acest concurs al Alexandrei. Ea si-a facut cu sotul ei un start-up de webdesign numit CloudBerries si ii ajut si eu la randul […]

  4. […] cei de la Cloudberries nu-mi instalează și mie o temă de wordpress (no, numa’ să nu-mi scoateți ochii că n-am […]

Care este parerea ta?