Altfel, despre Corcodus.ro

Ce mi-am propus pe Corcodus.ro pe 2014:

Vreau un alt fel de atmostera, un altfel de stil, un alt fel de a citi si de a asculta muzica. Vreau sa ramana tot ce exista deja: tutorialele, explicatiile, lucrurile utile si frumoase.

Vreau sa ne citim cu drag si sa ne regasim dupa fiecare fraza la fel de prieteni, mai zambitori si mai atenti unul la celalalt.

 

Pentru 2014

Am intalnit in ultimele zile/luni o gramada de lucruri pe care eu personal nu le voi face niciodata;  am senzatia lucrurile astea lucreaza impreuna pentru a alcatui o atmosfera incarcata si dificil de suportat atat online cat si offline.

Sa ma explic: sunt de parere ca atmosfera la televizor (stiri, emisiuni de talk-show, emisiuni politice sau nu) adopta un ton artagos spre martial – atunci cand nu e alarmist si isteric.

Am senzatia ca ziarele au preluat tonul si nuanta si s-au pliat pe mesaj perfect.

De aici pana in online a mai fost un pas, si discutiile despre stiri/subiecte de ultima ora sau doar importante aprind focuri si pasiuni manifestate urat si contorsionat.

Pentru ca imi doresc, si mereu am dorit sa ma separ de scandal si de tot ce simt ca e nepotrivit in relatiile dintre oameni, eu imi feresc copacul de asemenea omizi.

 

Ce parere aveti?

Ca indrumar imi las aici mie, dar si voua, lista cu cele mai „gustate” articole de pe Corcodus.

Intamplarea face ca textul de la nr. 1 sa imi fie si mie foarte, foarte drag. Si o draguta coincidenta face ca in perioada asta se fac 5 ani de cand scriam cuvintele alea.

Dragule, sa ne traiesti!

 

 

 

 

alaxandra

Owner la CloudBerries
Sunt pasionata de frumos, de internet si de comunitati. De tot ce inseamna Open Source. De animale. Detin doua pisici si un acvariu "mititel" de 130 l.

Sunt Managing Partner la cea mai faina agentie de WordPress Cloudberries, si impreuna cu sotul meu o crestem dintr-un start-up de webdesign in ceva ce va insemna managementul prezentei online pentru clienti super-faini. 🙂

Ultimele postari ale lui alaxandra (vezi toate)3 răspunsuri la “Altfel, despre Corcodus.ro”

  1. Claudia spune:

    Inteleg prea bine ce vrei sa spui cu: „eu imi feresc copacul de asemenea omizi”. Asa simt si eu cand vine vorba de blog sau de pagina de facebook a blogului.

    Admit ca imi e foarte greu sa nu raspund cu „violenta” verbala la poluarea violenta adusa de presa si unii formatori de opinie… Din pacate nu poti spune oamenilor pe cine sa citeasca/asculte.

    Cu cat facebook-ul face mai mult legea intr-alea comunicarii, eu raman la concluzia ca tot blogul e locul unde informatia persista si ajuta cu adevarat. Si apoi, un blogger se simte acasa… pe blogul sau 🙂

  2. Oana spune:

    Am și eu o întrebare poți sa modifici la o poza pe facebook locul și data..

Care este parerea ta?