Women On Web 2011

 

M-am trezit de dimineata cu gandul sa scriu acest articol. Ar fi fost ceva de genul:

Vineri are loc WOW si vreau tare mult sa va spun despre el. Nu stiu sigur daca voi fi si eu acolo, dar..

Ei bine, mesajul de confirmare a prezentei mele acolo a  sosit dimineata aceasta devreme, asa ca acum vorbesc si scriu din alta perspectiva: aceea a participantei emotionate.

Mi-am dorit mult sa particip anul acesta, mai ales dupa ce am ratat evenimentul de anul trecut. Din vina mea. 🙂

Inspirata din reactiile primite in 2010 de la participanti, aceasta editie va avea ca subiect central antreprenoriatul online, oferind audientei o serie de prezentari utile si studii de caz de succes, ce pot servi drept inspiratie pentru proiectele personale.

Evenimentul de jumatate de zi isi propune sa ofere o serie de prezentari inspirationale, care sa activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare. Printre vorbitorii prezenti se numara Cristina Bazavan (jurnalist), CoriGramescu (General Manager, LadyFit Gym), Vlad Stan (Fondator, Business Design Academy), Costin Cocioaba (Owner, Refresh.ro), Adina Vasilescu (Publisher la Sanoma Hearst Romania & Sanoma Digital Romania) Andreea Beltic Inankur (Owner, Project Manager, AloMoDa), Ruxandra Meclea (Owner, Breslo.ro), Cristina Mazilu (Owner, Chez Mazilique), Sandra Pralong (Civil Society Activist, SandraPralong.eu), Andreea Retea (Jurnalist & Blogger, Andressa.ro), Sanda Nicola (Jurnalist, B1 TV).

“Prima editie WOW ne-a dat foarte multe idei pentru tot felul de evenimente. Am ales la noua editie ca subiect antreprenoriatul, vazand dorinta multor participante de a lansa proiecte pe cont propriu sau a le creste pe cele deja existente. Vom aduce acum fata in fata cu audienta o serie de nume si exemple relevante pentru cei ce vor sa se dezvolte in mediul online”, afirma Cristian Manafu, Manging Partner, Evensys.

Intreaga conferinta va fi transmisa live pe internet cu sprijinul Radio Lynx.

Va astept sa ne intalnim acolo, sa facem cunostinta si daca nu veniti anul asta, macar sa nu uitati de transmisia live, prin care puteti afla exact ce se petrece acolo.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: