Update despre Google + – Pareri

Asa cum spuneam imediat dupa inscrierea mea pe G+, am testat, reglat si apoi am folosit in toata regula noul serviciu de social networking de la Google.

Am pus poze, muzica, stiri si idei personale, am primit reactii nebanuit de multe si de diverse. Comunitatea de aici este mult mai comunicativa decast facebook, imi aduce mult a twitter, dar mult mai prietenoasa si mai libera ca senzatie.

Am in acest moment 11 cercuri, dar prevad inca cel putin 4 sau 5 noi, moment in care voi putea impartasi exact ce doresc cu exact cine trebuie.

Am in aceste cercuri 1443 de oameni, si pe mine ma urmaresc acum 320. Sunt foarte putine conturi care urmaresc sa publiciteze ceva, si lor de obicei le dau unfollow, daca fac doar spam.google-plus-featured

Am avut pana acum multe experiente placute, oamenii sunt foarte entuziasti.

Cateva dintre minusurile sesizate de mine, ar fi:

- Nu pot exclude din news flow anumite persoane. Mi-ar placea sa pot face un cerc cu oameni pe care sa ii pot citi doar separat si doar daca vreau eu.

- As dori sa pot filtra continutul dupa anumite cuvinte. Daca nu vreau de exemplu sa citesc ce se scrie despre fotbal, sa pot elimina acel continut din stream.

Restul sunt lucruri minore (avand in vedere ca suntem in Beta), de exemplu duplicarea continutului, care pentru unii a fost o mare problema (cand apare o stire importanta ea redifuzata de toata lumea si ajungi sa citesti doua trei ore doar acea stire).

Si ar mai fi asta:

Acum, cateva idei: Astept cu nerabdare iesirea din varianta Beta, si deschiderea catre marele public a acestei retele de socializare.

Parerea mea e ca va fi un real succes, fie si numai pentru ca G+ a putut invata din greselile concurentei si din plusurile  lor, si din feed-back-ul nostru.

Si daca asta nu ajunge, ganditi-va cat de des folositi Google, si uneltele create de ei.

Veti ajunge intr-un final si la Google +. 🙂

 

 

Google +

 Don't fight it.

One Reply to “Update despre Google + – Pareri”

Despre Google un more-ore-less-expert isi dadea cu parerea ca nu se pricep deloc la marketing. Si tind sa cred asta. Google fac produse destepte, si se asteapta sa se vanda singure, doar pt ca sunt bune. Nu merge chiar asa. De exemplu, de ce oare Gmail a ramas mailul meu secundar? Sau de ce nu gasesti pe NIMENI pe Google Talk?

Nu sunt convins ca Google + va prinde. Parerea mea probabil nu conteaza, eu neavand cont nici pe Facebook momentan. Mama, ce dinozaur, nu? Totusi cand (inca nu) aparuse Gmail (la liber), am facut pe dracul in patru sa obtin un cont, atat de greu de obtinut initial.

Facebook… nu m-a interesat, poate pentru ca deja eram satul de toate gramezile de invitatii pe care le primeam de la prieteni de la nshpe siteuri de socializare care existau deja inainte sa se faca Facebook baiat mare. Am conturi pe vreo 2, dar nu le mai folosesc. De ce as intra pe Google + ?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: