Sunt o voce. Ce fac acum?

Am un blog, si datorita lui ma pot exprima liber. Am un blog, si din cauza asta pot sa spun cam orice, despre cam oricine. Pot chiar sa imi ascund numele si sa ma  de-responzabilizez aproape...total. Sau nu?

scriu in felul meu

Sunt o voce si pot sa folosesc aceasta voce cam cum imi doresc eu. Doar nu saraceste nimeni din cauza asta? Ba poate pot chiar sa fac altceva...pot sa ma implic in cateva scandaluri din alea "tari", si astfel sa imi fac numele cunoscut. Azi e destul de apreciata treaba asta cu auto-promoarea, si in cultura dialogului in Romania, a fi capabil sa "ii spui vreo doua" cuiva, sau chiar sa ii pui frumos pumnul in gura inseamna ca "te descurci". Se poarta. Am avut in seara asta ocazia sa recitesc unele din minunatele scandaluri din blogosfera, si sa revad niste nume pe care le citisem dar nu le bagesem in seama. Eu eram pe Treptepe atunci, si idealizam alte metode si cai de actiune. Si am avut cateva mici idei pe o anumita tema, idei contrare fata de altcineva. In teorie, nu s-a incheiat bine pentru mine, pentru ca nu am fost de acord cu cine trebuie. In mod normal, acum, eu ar trebuis a scot la inaintare print-screenurile, si sa-mi dovedesc mostenirea de oltean :D, dand din coate ca sa imi fac auzita vocea. Dar de fapt toate astea sunt asa de...departe. Pentru ca in clipa in care ma apuc sa fiu altfel decat sunt, in clipa in care ma apuc sa imi fac un nume din certuri, si din batalii castigate nu pe taramul ideilor, ci lovind in oameni, in momentul ala ma voi fi tradat pe mine. Nu-i asa? "Venind" in drum spre blog am facut click aiurea pe profilul meu de wordpress. 🙂 Si am regasit asta:

Sunt o persoana creativa, inclinata spre frumos in toate formele sale. Nu imi plac rautatea si lipsa de calitate. In orice imprejurare sau forma. Scriu, vorbesc la microfon, uneori cant. Si fotografiez, dar timid.

 - Descrierea mea  

Veneam fix ca sa scriu postarea asta, exact asa cum e ea. Si mi-am dat seama ca inca nu m-am indepartat de ceea ce am inceput sa fac aici.

Vreau sa castig bataliile pe taramul ideilor si al argumentatiilor. Nu ma tem sa nu fiu de acord cu cei mai...sus ca mine, daca sunt sigura ca am dreptate. Si nici daca unul dintre cei aflati mai sus considera ca are dreptul sa imi interzica sa vorbesc in felia lui de net, nu ma apuc sa lovesc in el, doar ca sa ma descarc eu si sa mai castig unul doi cititori. Ar fi nefiresc pentru mine.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho&w=560&h=315]

Dar nici nu am de gand sa tac, si voi continua sa imi sustin ideile. Atata doar ca nu am de gand sa lovesc in oameni ca sa imi castig bataliile.

Eu sunt cine sunt, si scriu cum scriu. Sper ca bine. Si daca asta se va vedea candva, foarte bine!

Daca nu, eu ma multumesc pur si simplu cu bucuria faptului ca scriu, si ca o fac in conformitate cu ceea ce pot, vreau si mai ales simt.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: