Sunt o planta ganditoare

Ma gandeam sa trec asta la subtitlu.

Corcodus sunt, de gandit ...sigur, fac si asta. Merge, nu?

Dar totusi, oricat de hilar ar fi in unele momente (ca acum, sau ca momentul de mai devreme cand era sa imprastii cafeaua peste tastatura), totusi uneori vorbim si despre jucarii stricate, si despre vise care nu s-au implinit.

Asa ca nu merge mereu.

Dar azi e bine. Sunt o planta ganditoare, si ma bucur de clorofila mea, de spatiile interstitiale din frunzele mele in crestere, ma bucur de corcodusele care in curand vor fi mici si acre. Acum sunt minuscule.

Azi e bine, ca e o lumina difuza, si sa fim seriosi...un corcodus in Bucuresti nu prea poate purta ochelari de soare. Nu stiu in alte parti cum e, dar macar pana imi cresc frunzele cum trebuie, mi-as dori o pereche de ochelari. De soare. Si lumina asta difuza face totul muuuult mai frumos.

Sunt un corcodus, si gandesc. Si ma gandeam sa va fac sa zambiti si pe voi, nu de alta dar e joi. Si joi inseamna ca maine e vineri. (Dupa cum spuneam, sunt o planta. Ganditoare dar planta, cel putin pana e gata cafeaua din ceasca). Vinerea e mereu o idee buna. Nu?

Intr-o cu totul alta directie de idei (recitind, observ ca ordine de idei nici nu am avut) sper sa aveti o zi usoara si plina de lucruri dragute. Asa ca voi.

P.S. Pisi nu are nici o legatura cu nimic. Dar e fe-no-me-na-la!

5 Replies to “Sunt o planta ganditoare”

anka

Draga Corcodus, iti doresc sa ai parte de zile senine, iar cele mai putin insorite sa nu te afecteze pentru ca…nu uita ca acum…e timpul tau. De fapt e timpul nostru cand ne bucuram de parfumul si culorile tale. Ne bucura privirea si simturile in continuare! :*

Multumesc frumos Anka. Ma bucur ca ai poposit pe la mine. 🙂

Sa mai vii, pentru ca in curand avem…cor-co-du-she. 😀

tot e bine ca nu esti o salcie ganditoare, ca m-au ametit destul in liceu cu treaba asta 😀

Eh, missy.

Ce am eu cu salciile? Eu am flori, am fructe. Sper. 🙂

In plus, daca ma cocotz pe radacini si ma ridic mai sus, vad mai departe in fata. Ehe. Doar sunt o planta. Ganditoare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: