#smsbucuresti 2015 sau o noua aventura

Social Media Summit are loc pe 18 februrie, la Howard Johnson. Pentru inscrieri  click aici, cu mentiunea că biletul costa 75 E, iar pentru bloggeri participarea este gratuita -  dar în baza unei inscrieri prealabile, pentru care trebuie sa primiti o confirmare pe e-mail.

In 2013, dupa #smsbucuresti spuneam asa:

 

Social Media Summit a venit si a trecut. Cu ce am ramas eu dupa cele intamplate?

[...] Am ramas inca o data cu impresia ca bucata asta de “online-eri” pot face chestii faine impreuna, si ca avem posibilitatea sa ne re-inventam mai profesionisti si mai tari ca niciodata. Dar ca din unele motive avem un usor retard in aceasta privinta. Pun intended.

Aceasta este inspirata sau neinspirata introducere la articolul de revizuire si notare a unor detalii din cadrul Social Media Summit, Bucuresti 2013.

Pe scurt, in cuvintele celor de la Biz:
[row][column size="1/3"]

DE CE SA PARTICIPI?

Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare in retelele sociale. Sa dezbatem cele mai bune campanii din ultimul an si sa afli care sunt tedintele pentru 2015.

Rezerva-ti un loc!
[/column]
[column size="1/3"]
AUDIENTA

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare din companii sau agentii de PR, oamenilor de marketing si vanzari si bloggerilor.

Vezi Programul [/column]
[column size="1/3"]
SPEAKERI

Cei mai influenti oameni din online si comunicare te asteapta sa participi la o experienta de invatare completata cu sesiuni de intrebari si raspunsuri si networking.

Biografie Speakeri [/column][/row]

social-media-summit

Care sunt certitudinile mele si pentru 2015:

  • Speakerii sunt promitatori si anul acesta, si am privirea atintita pe cativa dintre ei (pe unii am mai avut ocazia sa ii ascult,pe altii nu).
  • Lucrurile noi anuntate pentru conferinta par apetisante: "Editia din acest an vine cu noi studii in exclusivitate: Top bloggeri cu care lucreaza companiile, Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2014, Cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014, Blogosfera din Romania in 2014."
  • Fiind organizat de Biz, stiu ca totul va fi impecabil, si aici nu ma refer la mancare ci la detaliile mici de genul: cati oameni sunt, cum arata sala/lumina, daca exista prize pt laptopuri, etc.

Ne vedem acolo?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: