Scurte

Am gasit ieri caise verzi. De vanzare intr-o statie de metrou.  Mi-nu-na-te. Am dat doi lei pe un pahar mare de tot, nu am mancat decat cateva. Le-am pastrat sa le fac poza. Le mananc diseara.

Fratele meu a trecut prin Bucuresti in drum spre Constanta. Am fost sa o vedem pe mama, si sa petrecem un WE in familie. M-am minunat de campurile de rapita de pe drum. Nu se pot fotografia din masina. In schimb pot spune cu certitudine ca nu e un lucru placut sa te afli pe jos pe podul de la Cernavoda. Privelistea e fantastica, dar podul ala se misca ceva de speriat.

Pufi este un pisoi gri-perlat de 4 ani si ceva. E spaima pisoilor in zona: viteaz si bataios, presupunem toti, dupa ranile cu care vine acasa ca are un harem mare, si contestatari la titlu pe masura. E al fratelui meu. O figura.

Azi am asistat telefonic un client. Dorea sa faca o comanda online. In final, in urma unor imposibilitati tehnice, am renuntat si am facut eu comanda online, de pe contul clientului. O data, colega mea a trebuit sa ii explice altcuiva pozitia exacta a tastei „.” pe tastatura. Punct.

Am fotografiat in acest weekend un cimitir vechi musulman. De abia de curand se pot vedea morminte semnalizate cu nume, data mortii si a nasterii. In rest, pana nu demult se foloseau pietre. Bucati mari de pietre neregulate, de toate marimile, puse deasupra mormantului. Si in rest iarba de deasupra. Nu am poze sa va dau, dar nici nu e necesar: cimitirul e pe un deal rotund, ca un apus de soare in mare, acoperit de iarba. Imprejmuit de un gard varuit alb, si acoperit de iarba, maci si ciulini. In rest, multe pietre colturoase, sau deja rotunjite de vreme. Imprastiate peste tot. Mai dese, sau mai rare.  Si pe margine, cateva pietre cioplite si morminte moderne si aliniate.

Aratau mai frumos cele vechi.

One Reply to “Scurte”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: