Politica de confidențialitate a datelor

Colectarea datelor

Website-ul corcodus.ro colectează informații de la utilizatori prin următoarele modalități:

  • direct de la utilizator – abonare newsletter, completare formulare
  • din rapoartele oferite de serviciul extern de monitorizare Google Analytics
  • prin intermediul cookieurilor.

 

Ce date sunt colectate de la utilizator

Pentru diferite facilități oferite de website-ul corcodus.ro, este necesară colectarea unor date cu caracter personal, astfel:

  • Abonare newsletter: nume, prenume, adresă e-mail
  • Formular contact: nume, prenume, e-mail.
  • Cookies: date legate de completarea formularelor, IP-uri, date despre sistemul de operare, browserele folosite și tipul de dispozitive utilizate pentru navigare etc.
  • Utilizăm un plugin Instagram Feed pentru a afișa conținut media social pe site-ul nostru. Drept urmare, site-ul nostru face cereri către serverele Instagram pentru a obține datele pentru a popula feedurile și pentru a afișa imagini și clipuri video. Aceste solicitări fac ca adresa dvs. IP să fie vizibilă pentru Instagram, care poate să o folosească în conformitate cu politica de confidențialitate a datelor: https://help.instagram.com/519522125107875

Scopul colectării datelor

În cazul formularelor de contact datele furnizate sunt necesare pentru a identifica persoana în cauză și pentru ca aceasta să fie contactată.

În cazul de comentarii, datele furnizate sunt necesare pentru a identifica persoana în cauză (pentru a participa la discuții).

În urma introducerii datelor in aceste formulare corcodus.ro colectează date personale, însă le păstrează confidențialitatea. Scopul strict este de a răspunde la solicitări și de a continua eventuala corespondență. Vă asigur că datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site nu vor fi înstrăinate.

Pentru abonarea la newsletter solicit adresa de e-mail pentru a vă putea trimite înștiințări privind articolele noi și alte informații pe care le consider relevante. Numele și prenumele sunt necesare atât pentru a corela adresa de e-mail cu o persoană, cât și pentru a trimite mesaje personalizate cu acestea.

Nu voi divulga/vinde/furniza niciodată unor terți adresele din această bază de date și ne vom asigura prin toate mijloacele care ne stau la dispoziție că aceste informații sunt în siguranță. Pentru trimiterea newsletterului și pentru administrarea bazei de date de e-mailuri, folosim serviciul MailChimp.com. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a MailChimp.com.