Pisici colorate

 

Pisici colorate

Pisicile noastre sunt cuminti, haioase si uneori mai bune decat un pumn generos de anti-stress. Si pentru ca am prins niste raze de soare si aveam asa...o dispozitie sa fac pe copilul alaturi de pufosenii, am scotocit dupa aparat ca sa le prind la joaca. Ce a iesit? Iata:
Zemanta Related Posts Thumbnail

_DSC7398-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7409-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7411-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7417-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7424-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7428-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7443-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7444-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7458-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg

Pisicile sunt geniale in general, trebuie sa recunosc. De felul meu am preferat cainii din varii motive pana cand am intalnit-o pe Coffee si cumva d-ra a reusit sa imi schimbe optica.

Trebuie sa va spun ca ambele pisici sunt foarte atasate de mine (si de sotul meu). Sigur, pentru ca eu le bag mai mult in seama arata o preferinta clara fata de mine, dar eu in general acord atentie animalelor deci e explicabil de ce si ele sunt interesate de mine.

Si ambele pisici fac tot posibilul (in felul lor...pisicesc) sa ne stie multumiti si fericiti. Asta nu inseamna, de exemplu ca Sugar nu se mai suie peste tastatura lui Razvan. Sau ca Coffee cand nu are chef de joaca nu ii trage vreo doua peste bot luI Sugar si nu se ascunde in dulap...NUUU!

Inseamna pur si simplu ca ne "simt" si se pliaza dupa atitudinea noastra: mica noastra catastrofa alba era de neoprit cand a venit sa locuiasca cu noi. Incet incet insa a invatat cam ce are voie, cam cu ce poate sa scape daca face mutrisoara de PUSS IN BOOTS si unde nu e cazul sa isi bage coada. De exemplu in acvariu. Dupa ce a tropait in voie pe capac si a cazut inauntru de doua ori s-a cam prins ca poate urca acolo doar cu multa grija. 😀 Coffee stie exact ce vrea si nici ea nu se sfieste sa ne spuna: ADORA iaurtul. Si serile tarzii cand mergem la culcare si Sugar e lasat in sufragerie: ii apartinem pentru urmatoarele 6 pana la 8 ore: si vorbeste, si ne povesteste si toarce si se joaca teribil de incantata si de frenetic. Dar politicos.

Pisicile noastre colorate (cu nasul roz) sunt asa...un fel de papusele pufoase cu vointa proprie si care ne pot ajuta sa zambim chiar si cand "afara tuna si fulgera si suntem somnorosi si nu am baut inca cafeaua si trebuie sa iesim afara sa plecam la serviciu." 

_DSC7460-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7493-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg _DSC7517-pisici-coffee&sugar-corcodusro-de-alaxandra.jpg

Sa aveti o zi frumoasa, pufoasa si colorata!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: