Permisiuni

Conţinutul acestui website este licenţiat (acolo unde nu se specifică altfel) dupa urmatoarele reguli:  Creative Commons Atribuire-Necomerciala-Distribuire-în-condiţii-identice 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)

logo Corcodus de alaxandra-watermark

Licenta

Creative Commons License

Acest site si toate textele si imaginile marcate ca atare (sau care nu au specificata o sursa externa de provenienta) reprezinta munca mea (a Alexandrei Giula) si sunt licentiate sub licenta  Creative Commons Atribuire-Necomerciala-Distribuire-în-condiţii-identice 4.0.

Licenta de mai sus va permite:

Sa copiati, distribuiti, retransmiteti continutul acestui blog.

Este permisa multiplicarea și distribuirea oricărui material de pe acest site.

Puteti adapta, modifica si redistribui continutul acestui blog pentru a crea opere derivate.

Cele de mai sus, se supun urmatorilor termeni:

Attributie —Trebuie sa atribuiti materialele exclusiv mie, Alexandra Giula, trebuie sa includeti un link  spre licenta, si sa indicati daca s-au facut modificari. Puteti face acest lucru in orice mod care este rezonabil, dar care nu sugereaza ca autorul initial sustine acest demers sau pe dvs.

NonComercial — Nu puteti folosi in scop comercial continutul acestui blog.

ShareAlike — Dacă modificati, transformati sau produceti alte materiale pe baza continutului de pe corcodus.ro, aveti dreptul sa distribuiti materialul nou rezultat doar sub aceeasi licenta sau sub licente asemănătoare cu aceasta.

Pentru orice redistribuire trebuie sa fie specificate clar conditiile acestei licente. Cel mai simplu mod este acela de a include un link catre aceasta pagina.

Conditiile de mai sus nu se mai aplica daca exista permisiunea detinatorului de copy-right.

Continutul acestei licente nu limiteaza cu nimic si nu restrictioneaza in nici un fel drepturile autorului.

 

Si o precizare finala: daca cereti, permisiunea mea exista, de principiu, dar putina curtoazie nu strica niciodata. :)

Domnul sa va binecuvanteze!

P.S.

De asemenea, comentariile vor fi moderate. Atata vreme cat nu reprezinta un atac la persoana, si limbajul este decent ele vor fi publicate. Mai devreme, sau mai tarziu, in functie de timp.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: