Cu #nuinseamnanu la Webstock

Ultimele luni au fost...cel putin interesante.
Undeva in luna iulie, pe cand internetul si Romania frematau de indignare si neputinta s-a nascut #nuinseamnanu.

Daca este prima data cand auziti de acest hashtag, aruncati o privire aici: nuinseamnanu @rebelmouse, aici pe facebook: nuinseamnanu @ facebook sau pe site-ul nostru: nuinseamnanu.ro.

Am trimis un mesaj catre sute de mii de oameni. Catre milioane, poate. Si in nici un caz nu ne vom opri aici. Nu e momentul de recapitulari sau de impartasit planuri de viitor, dar va spun cu mare drag urmatoarele: au ramas mai putin de trei saptamana pana la Webstock! Si ne vedem acolo, cu mic si cu mare si...tinem pumnii pentru ca suntem inscrisi in competitie!

Ne vedem la WEBSTOCK

De ce ar trebui un blogger si oamenii din companii sa vina la Webstock?

Aceasta este intrebarea la care am fost provocati sa raspundem odata cu primirea calitatii de bloggeri acreditati, de catre organizatorii evenimentului: evensys.

Ei bine, va pot spune cateva lucruri foarte clare si concise:

  • Webstock este o foarte buna ocazie de networking, indiferent daca vii ca blogger sau ca reprezentant al unei companii. Poti cunoaste oamenii in carne si oase, si poti incepe relatii de colaborare interesante.
  • Este un loc in care tehnologia, online-ul si trendurile pe viitorul mediu si apropiat sunt explicate si studiate foarte atent si pe intelesul tuturor.
  • Oamenii sunt fascinanti. Fiecare vorbitor provoaca, incita, descopera si misca lumea inainte intr-un fel sau in altul. Vorbesc foarte serios.
    Fiecare participant doreste acelasi lucru, si oportunitatea de invatare e mare.
  • Organizarea este impecabila. Im-pe-ca-bi-la. Garantat.
  • Evenimentul este genul care te tine in priza intreaga zi. Nu exista timp pierdut inutil, sau momente in care sa nu te simti "conectat" la ce se intampla in jurul tau.

Din punctul meu de vedere e o mare bucurie participarea din acest an: atat oportunitatea de a fi acolo ca blogger cat si cea de a reintalni minunata lume a social media prezentata si prezenta la Webstock. Ne vedem acolo?

Pe 2 octombrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2015, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

 

3 Replies to “Cu #nuinseamnanu la Webstock”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: