No SEXY at ALL

Toata lumea stie ca youtube are si parti bizare. In afara de „zona cu pisici” si de cea cu bebelusi, sunt unele chestii la care dupa ce te uiti clipesti in gol cateva momente si apoi te intrebi: „Ce este chestia asta la care m-am uitat?”

Ok, ceea ce urmeaza sa vedeti e unul din acele videoclipuri.

 

Las la o parte sacrificiile pe care femeile le fac de sute de ani in numele modei, sau pentru propria placere de a fi frumoase. Las la o parte faptul ca unele chestii pe care le facem sunt hilare, bizare si inutile.

Pot intelege corsetele (atata vreme cat nu impiedica respiratia si pozitia coloanei), pot intelege tatuajele (nu mi-as face, dar cochetam cu ideea candva) si piercingurile, pot intelege chiar si UGG-urile combinate cu fusta scurta (oricum o dai nu se pupa, dar ma intelegeti voi).

Astazi ma simt generoasa.

Pot intelege si motivatia tipei care incearca sa atraga atentia asupra faptului ca femeile au dreptul legal sa umble la bustul gol prin new york – atentie! – la fel ca barbatii. Sigur, nu sunt de acord, si nici nu as sustine ca necesar un asemenea lucru neimportant pentru mine. Dar ilteleg motivele. Asta era ideea.

Dar fetelor, acum exista si partea a doua, aceea in care din cauza modei se cade in ridicol. Repet: RIDICOL.

Toate am invatat sa mergem pe tocuri, si multe dintre noi am mers putin ciudat la inceput, eventual prin casa.

Cred ca ce doresc eu sa spun este: ce motiv ai avea sa porti niste incaltari care te transforma intr-o persoana cu dizabilitati? Pentru ca o persoana cu probleme cu spatele, sau cu picioarele are nevoie de BASTON ca sa umble?

Si ce anume este sexy in aceasta infatisare de camila? Pentru ca d-ra, in afara de faptul ca nu mai poate sa umble cum trebuie, acum arata ca o camila.
Mai jos, varianta fara baston. Dar impresia de animal cu copite ramane. De ce ai vrea sa arati asa? De ce, de ce , de ce?

No SEXY there. None at all.

One Reply to “No SEXY at ALL”

S

Totusi, in videoclipul 2, incaltarile sunt mai functionale, poate chiar mai practice decat clasicele tocuri inalte. In primul erau imposibil de verticale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: