Nici eu nu gandesc la fel cu cei de la BCR

 

Exista o campanie, de informare publica si de constientizare.

Aici, aici si aici am vazut-o eu.

E vorba de reclama aceea nerusinata si stupida, un tip aranjeaza frenetic o camera dezordonata. In secventa urmatoare, vedem o doamna care vine acasa dupa ce a fost la banca, cu vestea ca li s-a aprobat un credit.

Uimita si atrasa irezistibil de nevoia de a-si face si ea un credit, o duduie isi iteste capul (coafat impecabil) din dulap, pentru a intreba cu ce banca lucreaza ceilalti doi. Sotia tipului frenetic, ii raspunde instantaneu: cu BCR!

Si abia apoi realizeaza...

Ce ar fi sa realizam si noi ca e o reclama care perverteste mult prea brutal ideea de familie ca sa o lasam "sa treaca"?

Ma alatur protestului, si va indemn sa faceti la fel. Nu am cont BCR, dar va promit ca nu imi voi face niciodata, si voi face deasemenea si publicitate negativa, daca aceste reclame nu sunt scoase de pe tapet.

3 Replies to “Nici eu nu gandesc la fel cu cei de la BCR”

da, am remarcat si eu reclama aceea, e eminamente imbecila

Eu te-am descoperit abia azi. E frumos cum scrii tu, in general… si ai mare dreptate sa nu gandesti la fel cu BCr. Sunt stupizi.

Buna Daniela. Multumesc pentru vizita!

Am impresia ca BCR s-a sesizat putin datorita acestei campanii. Au scos imediat o noua reclama, in care sotia sarbatoreste in noul ei apartament, cu o prietena. Sotul, cu flori in mana, e lasat la usa de la int4rare, care se inchide inaintea lui.

Au incercat si ei sa dreaga busuiocul.

Si da, reclama a fost stupida.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: