Despre mine

Si despre blogul meu

Ma numesc Alexandra.

Scriu pe acest blog din 2007-2008, si e inceput pe platforma gratuita de la WordPress.com.

Incerc sa adun aici informatii despre ceea ce ma intereseaza pe mine: blogging & social media, tutoriale despre lucruri ceva mai tehnice (despre vizibilitate & personal branding), caut solutii pentru probleme, sau ma laud cu ce am mai invatat.

Incerc sa imi las loc insa si pentru ganduri personale, fotografii, sau sfaturi despre animalele pe care le cresc si ingrijesc.

Ocazional, ma lansez si in opinii despre starea sociala si politica a tarii noastre. 🙂

Am terminat Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti. Imi plac muzica, poeziile, caii, marea, cartile, pescarusii, Romania, imi plac stelele si oamenii cu inima deschisa.

Am fost casatorita din toamna anului 2010 cu Razvan, care a fost darul lui Dumnezeu pentru mine. In prezent, ma vindec.

Incepand din februarie 2017 lucrez ca freelancer – WordPress developer:

Va stau la dispozitie si pe Cloudberries.ro, daca aveti un proiect online interesant si aveti nevoie de un om entuziast si pasionat de WordPress development si managementul prezentei online.

Ma puteti gasi si pe Grupul Bloggeritelor din Romania, de pe Facebook.

In alta ordine de idei, ma bucur ca sunteti pe aici, cand o faceti. Si citind ceea ce scriu, in mod cert puteti afla cate ceva despre mine.

De ce Corcoduş.ro?

Primul meu blog a fost de fapt un jurnal pe un forum. Se numea „Block-building Words”. Al doilea, se cheama Trepte. Il gasiti pe alaxandra.wordpress.com.

Corcodusul e copacul meu preferat, care face florile mele preferate. Il/le iubesc. Continua ideea de urcus, miscare, construire.

Prima mea poezie scrisa a fost despre un corcodus. Urcam in corcodusi in copilarie, pentru corcodusele verzi. Inca nu m-am dat jos complet. 🙂

Merg inainte.

Asa ca…de-aia Corcoduş. Punct ro.

Note de subsol:

  • In prezent ma bucur de minunata echipa de la Agency Boon. Nu am cuvinte cat de mult ma bucur de ei, si cat de mult ma inspira in fiecare dimineata cu energia, pasiunea, dedicarea si extraordinarele lor idei. Sunt Website Team Lead, si e cea mai faina agentie care exista, cu cele mai solide valori si cu cel mai trainic leadership.
  • Am lucrat alaturi de niste oameni minunati in cadrul 648 Group ca Project Manager. Am fost implicata intr-un fel sau altul in toate proiectele de acolo, fiecare zi a fost o provocare si inca imi e dor de colegii de acolo. 🙂
  • Am fost voluntar RVE – Bucuresti incepand cu 2007-2008, pentru postul on-line Radio Playlist, si uneori ca reporter pe diferite evenimente culturale, muzicale sau lansari de carte. Am fost redactor, reporter, am lucrat la mixer, editor materiale si am avut parte de unele dintre cele mai educative, frumoase si vesele experiente datorita acestei colaborari.
  • M-am retras din colaborarea cu RVE datorita programului de lucru destul de solicitant, insa experienta de acolo mi-a schimbat viata. 🙂


Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: