Corcodusul are logo proaspat!

Si e proaspat!

Am vrut o floare de corcodus, cat mai realist schitzata, si care sa arate „natural”. Greu lucru cand nu te ajuta nici programul de editare vectoriala (ca nu il cunosti, de-aia!) si nici skillurile tale de dizainar nu’s tocmai ce ti-ai dori. 😀 Asa ca am cerut ajutor specializat: Costin Boerescu de la brandcover.ro.

Florile de corcodus m-au inspirat si indemnat la scris acum niste ani, si tot ele m-au inspirat sa denumesc blogul in felul asta: asocierea cu micile si delicatele petale albe a venit de la sine.

Pe cand m-am apucat eu de scris totul se facea pe hard copy: in caiete si pe hartie si cu cerneala (nu cu pix! ca strica scrisul de mana!).

floare de corcodus
Am inceput sa scriu despre mine, despre ce gandeam si ce simteam, despre ce doream sau despre ce imi era dor. Florile, copacii si lunile pline erau si ele acolo. Nu am gandit acest blog doar ca sursa de informatie, ci ci ca pe o modalitate de a ma cauta si de a ma gandi pe mine, in raport cu lumea.

Asa ca lasand la o parte tehnica, si ideile si pasiunile, totul unitar ma cuprinde si pe mine cu modul de a gandi si de a simti. Asa ca un logo girly si putin mai delicat e cat se poate de potrivit, pentru ca ma reprezinta in primul rand pe mine si stilul in care imi place sa scriu: sincer.

Corcodusul are deci logo, si ii construiesc si un continut pe masura. Am decis sa incep pe cat posibil sa scriu cat mai multe lucruri despre cum am crescut si ajuns pana aici, pentru ca unele dintre ele imi doresc sa le pastrez laolalta. Deci pe langa explicatiile si chestiile utile pe care le mai prezint aici despre una-alta, voi continua sa pastrez Corcodusul ca pe locul meu personal de exprimare. Pentru ca merit. 😀

Ii multumesc foarte mult lui Costin si echipei sale ca m-au ajutat sa construiesc ceva frumos aici pe corcodus.ro, si ca si-au pus la bataie timpul si priceperea pentru ca imaginea care imi reprezinta blogul sa fie una pe potriva stilului meu.

Vorba lui, acum nu imi ramane decat sa investesc in el timpul si grija necesare: imagine cool am. 😀

2 Replies to “Corcodusul are logo proaspat!”

alaxandra

Sarumanaa. 😀

Tu ai gusturi sofisticate, daca imi permiti sa zic asa. Deci ma bucura opinia ta. 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: