Castiga o invitatie la Bucharest Technology Week

Daca nu ai ce face in timpul Bucharest Technology Week, am zis sa iti dua o mana de ajutor la planificare. 🙂

Se ofera si prin intermediul meu o invitatie la Bucharest Technology Week. In mod normal ma bucuram eu de invitatie (sic!), dar nu pt ajunge asa ca o ofer cuiva la fel de pasionat de tehnologie, gadgeturi si inovatie ca si mine.

Tot ce trebuie sa faci ca sa te inscrii in concurs/tombola este sa intri aici, si sa completezi formularul. Foloseste codul BTW-Alexandra, pentru a valida inscrierea in concurs.

Ce se intampla acolo? 

4 conferinte principale cu speakeri internationali:

[row][column size="1/2"]INNOVATION SUMMIT
Marti 24 Mai, Athénée Palace Hilton[/column] [column size="1/2"]BRANDS+TECH SUMMIT
Miercuri 25 Mai, Athénée Palace Hilton[/column] [/row]
[row][column size="1/2"]ENTERPRISE-IT SUMMIT
Joi 26 Mai, Athénée Palace Hilton[/column] [column size="1/2"]JAVA DEV SUMMIT
Vineri, 27 Mai, Athénée Palace Hilton[/column] [/row]

Bucharest Tech Week - Corcodus Castiga o invitatie

Bucharest Technology Week ii sarbatoreste pe cei care si-au adus contributia la cresterea ecosistemului local si impactul pozitiv pe care tehnologia il are asupra activitatilor zilnice, invitand vizitatorii sa transforme ziua de maine folosind tehnologia de azi. In saptamana 23 -29 mai vor avea loc o serie de conferinte de business tematice (flagship conferences) dedicate managerilor seniori din companii, o expozitie in aer liber dedicata publicului larg si peste 30 de evenimente partenere.

In timpul saptamanii, la Athénée Palace Hilton vor avea loc cele 4 conferinte de business tematice, plus o prezentare de standuri cu produse inovative si solutii tehnologice adresate afacerilor. Conferintele sunt sustinute de unii dintre cei mai mari lideri din domeniu la nivel local si international, printre care se numara Dr. Geoff McGrath - Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies, Javier Sanchez Lamelas - Fondator si CEO al MARTKETING Consulting Group, Ian Forrester – Senior Producer la BBC R&D Department, Juergen Hoeller - Spring Framework Lead la Pivotal si multi altii.

Mai multe detalii aici, si aici lista de speakeri.


Ii "cunosc" pe organizatori de la Internet & Mobile World, un eveniment care evolueaza foarte frumos si care incearca mereu lucruri noi si interesante, asa ca mi-as fi dorit sa ajung si eu la BTW, insa nu pot.

Care dintre evenimente vi se pare cel mai interesant?

Vineri 20 mai se face extragerea prin random.org si castigatorul sau castigatoarea va fi contactat(a) de organizatori. Nu uita sa completezi codul BTW-Alexandra, altfel vei fi exclus(a) din extragere.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: