Bun venit pe 

Corcodus.ro!

Sunt Alexandra Giula, și îți mulțumesc pentru vizită!

  • All
  • Blog
  • Responsabilitati
  • Ganduri
  • Comentate
  • Corcoduse
  • Internetz
Gianna Jessen (SUA), supravieţuitoare a unui avort nereuşit, vorbeşte la Queen's Hall, Parliament House, statul australian Victoria, în timpul dezbaterilor privind legalizarea avortului, în 2008. Gianna Jessen a rămas cu o paralizie cerebrală după ce s-a născut la 7 luni în urma unei tentative de avort salin. Procedura presupune administrarea unor chimicale, iar copilul moare… Continuă lectura Gianna Jessen, supravetuitoare a unui avort!

❀❀❀

Daca da, crede-ma ca stiu cum e.  A fost o lupta destul de mare, purtata pe tacute, pana mi-am dat seama ca lupt de una singura, cu propriul meu sine. E necesar uneori sa facem un pas deoparte de noi insine si sa ne privim cu intelegere,  si cu respect. Si sa ne fim in… Continuă lectura Te-ai simtit vreodata asa?

❀❀❀

Am gasit ieri caise verzi. De vanzare intr-o statie de metrou.  Mi-nu-na-te. Am dat doi lei pe un pahar mare de tot, nu am mancat decat cateva. Le-am pastrat sa le fac poza. Le mananc diseara.

❀❀❀

Aveam chef sa scriu azi. Dar stirile nu mi-au mai facut pofta de nimic: Inalti functionari FMI care intra la puscarie, idei care mai de care mai colorate despre Rapirea Bisericii (la ora 6.00 indiferent de meridian, stiu ca ideile initiale nu ii apartin autoarei sau portalului, dar pare mai inteligenta critica decat ideile domnului… Continuă lectura Fara titlurile zilei – Mary J. Blige, U2 – One

❀❀❀

  Exista o campanie, de informare publica si de constientizare. Aici, aici si aici am vazut-o eu. E vorba de reclama aceea nerusinata si stupida, un tip aranjeaza frenetic o camera dezordonata. In secventa urmatoare, vedem o doamna care vine acasa dupa ce a fost la banca, cu vestea ca li s-a aprobat un credit.

❀❀❀

Am pus azi un status pe Facebook: Procrastination, I am the master of thee. Am pornit de aici o mica discutie cu o prietena,  spre amuzamentul sotului meu. Tata, nu a crezut ca acest cuvant exista si in romana, dar dupa ce i-am dat pe mess definitia:

❀❀❀

  Uneori e nevoie sa incerci, sa cauti sa tinzi si sa lupti sa demonstrezi. Alteori iubesti si e clar. Se stie.

❀❀❀

Ma gandeam sa trec asta la subtitlu. Corcodus sunt, de gandit ...sigur, fac si asta. Merge, nu? Dar totusi, oricat de hilar ar fi in unele momente (ca acum, sau ca momentul de mai devreme cand era sa imprastii cafeaua peste tastatura), totusi uneori vorbim si despre jucarii stricate, si despre vise care nu s-au… Continuă lectura Sunt o planta ganditoare

❀❀❀

O asemenea aniversare nu e nici cu tort, nici cu voie buna. Decat a noastra ca traim. Groaza de atunci, sau ce-o fi fost, ne-a trecut. Pana acum, de curand, cu Japonia.

❀❀❀

Cele cateva zile libere de sarbatori au venit, au trecut, gata. Suntem inapoi in orasul personificat, printre geamurile fumurii si asezati in fata ecranelor. Pe de alta parte, am o veste.

❀❀❀

Zilnic apar 73.000 de virusi noi. In raportul din primul trimestru, laboratorul anti-malware al Panda Security a identificat ca numarul de amenintari in circulatie a crescut in comparatie cu anul trecut. In primele trei luni ale anului 2011, PandaLabs a identificat o medie de 73.000 de tulpini noi malware, dintre care cele mai multe au fost troieni. Mai… Continuă lectura Click me, click me, spuse spammerul

❀❀❀

Continuare de aici. Discutam in partea intai a acestui mic roman fluviu despre interactiunile virtuale. Haideti sa disec putin si despre partea aceea a comunicarii virtuale care nu se petrece instantaneu: forumuri, bloguri (atat intre comentatori, cat si intre bloggeri),  facebook  (nu intotdeauna suntem prezenti simultan, si chiar daca e asa, de multe ori se… Continuă lectura Netiquette, sau bunul simt din spatiul virtual Pt. 2

❀❀❀

  Stiti atmosfera aia sufocanta, dinaintea ploilor de vara. Asta, plus un cer innorat dar si adaugand un frig ciudat? Cam asa a fost ziua mea de ieri. Fara nimic spectaculos, pur si simplu fara vlaga. Totul fara vlaga, si intr-o tensiune subtire. Subtiiiiiiire.Care asa, aproape ca anuleaza totul, si te lasa dorindu-ti nimic.

❀❀❀

Astazi, fie datorita internetului minunat provenit de pe teava RDS, fie datorita platformei WP (chestie rara de altfel) ma impiedica sa public ceva mai consistent. Poate de acasa va merge. Daca nu, e si maine o zi! Asa ca las aici doar una dintre melodiile mele preferate, in ideea ca poate mergeti acasa in pasi… Continuă lectura Blogging? No can do!

❀❀❀

Fac parte din:

Facebook:

Publicitate: