Nici eu nu gandesc la fel cu cei de la BCR

 

Exista o campanie, de informare publica si de constientizare.

Aici, aici si aici am vazut-o eu.

E vorba de reclama aceea nerusinata si stupida, un tip aranjeaza frenetic o camera dezordonata. In secventa urmatoare, vedem o doamna care vine acasa dupa ce a fost la banca, cu vestea ca li s-a aprobat un credit.

Uimita si atrasa irezistibil de nevoia de a-si face si ea un credit, o duduie isi iteste capul (coafat impecabil) din dulap, pentru a intreba cu ce banca lucreaza ceilalti doi. Sotia tipului frenetic, ii raspunde instantaneu: cu BCR!

Si abia apoi realizeaza…

Ce ar fi sa realizam si noi ca e o reclama care perverteste mult prea brutal ideea de familie ca sa o lasam „sa treaca”?

Ma alatur protestului, si va indemn sa faceti la fel. Nu am cont BCR, dar va promit ca nu imi voi face niciodata, si voi face deasemenea si publicitate negativa, daca aceste reclame nu sunt scoase de pe tapet.

alaxandra

Owner la CloudBerries
Sunt pasionata de frumos, de internet si de comunitati. De tot ce inseamna Open Source. De animale. Detin doua pisici si un acvariu "mititel" de 130 l.

Sunt Managing Partner la cea mai faina agentie de WordPress Cloudberries, si impreuna cu sotul meu o crestem dintr-un start-up de webdesign in ceva ce va insemna managementul prezentei online pentru clienti super-faini. ­čÖé

Ultimele postari ale lui alaxandra (vezi toate)3 r─âspunsuri la “Nici eu nu gandesc la fel cu cei de la BCR”

 1. child spune:

  da, am remarcat si eu reclama aceea, e eminamente imbecila

 2. Eu te-am descoperit abia azi. E frumos cum scrii tu, in general… si ai mare dreptate sa nu gandesti la fel cu BCr. Sunt stupizi.

  • alaxandra spune:

   Buna Daniela. Multumesc pentru vizita!

   Am impresia ca BCR s-a sesizat putin datorita acestei campanii. Au scos imediat o noua reclama, in care sotia sarbatoreste in noul ei apartament, cu o prietena. Sotul, cu flori in mana, e lasat la usa de la int4rare, care se inchide inaintea lui.

   Au incercat si ei sa dreaga busuiocul.

   Si da, reclama a fost stupida.

Care este parerea ta?