La start

Pentru ca uneori gandurile ratacesc printre crengi…

Pentru ca zilele trecute am reusit sa ajung in Gradina Botanica, si am ramas uimita de cat de frumosi s-au facut copacii mei si anul acesta. Pentru ca am cules aseara petale de pe jos, si pentru ca era sa uit ca petalele mai cad…Pentru ca am nevoie de locul asta in care sa scriu, sau sa pun poze, sau sa pun aici melodiile care imi fac ziua mai frumoasa.

by me.

Pentru ca facebook e uneori lipsit de sens, si pentru ca daca vreau doar ecoul gandurilor mele, pot foarte bine sa ma ascund aici, in plina vedere…sau nu.

Pentru ca Trepte-le sunt prea importante ca sa fie doar un simplu jurnal. Am cautat cateva crengi de corcodus, de dupa care sa ma joc printre cuvinte.

alaxandra

Owner la CloudBerries
Sunt pasionata de frumos, de internet si de comunitati. De tot ce inseamna Open Source. De animale. Detin doua pisici si un acvariu "mititel" de 130 l.

Sunt Managing Partner la cea mai faina agentie de WordPress Cloudberries, si impreuna cu sotul meu o crestem dintr-un start-up de webdesign in ceva ce va insemna managementul prezentei online pentru clienti super-faini. ­čÖé

Ultimele postari ale lui alaxandra (vezi toate)Care este parerea ta?