Mai multe detalii gasiti aici, aici si aici.

Ma numesc Alexandra Giula. Pe facebook imi spun Alexandra Baciu-Giula, deoarece multi „citesc cu picioarele” si mi se adreseaza cu Giulia. Evident, imi displace.

Scriu pe acest blog din 2011, si e inceput evident pe platforma free de la WordPress.com.
Incerc sa adun aici informatii despre ceea ce ma intereseaza pe mine: blogging & social media, tutoriale despre lucruri ceva mai tehnice (despre vizibilitate & personal branding), caut solutii pentru probleme, sau ma laud cu ce am mai invatat.
Incerc sa imi las loc insa si pentru ganduri personale, fotografii, sau sfaturi despre animalele pe care le cresc si ingrijesc.
Ocazional, ma lansez si in opinii despre starea sociala si politica a tarii noastre. 🙂

Am terminat Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti.  Imi plac muzica, poeziile, caii, marea, cartile, pescarusii, Romania, imi plac stelele si oamenii cu inima deschisa.
Sunt casatorita din toamna anului 2010 cu Razvan, care este darul lui Dumnezeu pentru mine.

Lucrez alaturi de niste oameni minunati in cadrul 648 Group ca Project Manager. Sunt implicata intr-un fel sau altul in toate proiectele noastre, fiecare zi e o provocare si imi plac foarte mult noii colegi si sefi. 🙂

Ma puteti gasi si pe Grupul Bloggeritelor din Romania, de pe Facebook.
Deasemenea, va stau la dispozitie si pe Cloudberries.ro, daca aveti un proiect online interesant si aveti nevoie de un om entuziast si pasionat de WordPress development si managementul prezentei online.

Colaborez cu RVE – Bucuresti, pentru postul on-line Radio Playlist, si uneori ca reporter pe diferite evenimente culturale, muzicale sau lansari de carte. Sunt redactor, reporter, mixez, editez materiale si am avut parte de unele dintre cele mai educative, frumoase si vesele experiente datorita acestei colaborari. M-am retras din colaborarea cu RVE datorita programului de lucru destul de solicitant, insa experienta de acolo mi-a schimbat viata. 🙂

Colaborez deasemenea cu Peniel Romania, pe parte de online. Ma ocup de pagina lor de facebook si de rpezenta online, dar nu numai.

Duminica dimineata ma puteti gasi aici: www.bisericainternationala.ro. De la ora 11.30. 🙂

Pot fi gasita relativ usor si la trepte_blog, username de yahoo messenger. Am renuntat la Messenger de ani de zile. 🙂

In alta ordine de idei, ma bucur ca sunteti pe aici, cand o faceti. Si citind ceea ce scriu, in mod cert puteti afla cate ceva despre mine.

Ma gasiti si la: